Hírek

 

 

Rendezők

Szervezők: Körmöczi László, Márton Judit, Pénzes Zsolt

Időpont

Szimpózium: 2011. április 7.
Kurzus: 2011. április 8.

Helyszín

Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kara Biológiai Épület (6726 Szeged, Közép fasor 52.). Az épület megközelíthető a Szeged Pályaudvar felől az 1-es villamossal, majd a Széchenyi téren átszállva a 2-es autóbusszal.KÖSzi2011 nagyobb térképen való megjelenítése

 

Jelentkezés és összefoglaló benyújtás

A jelentkezés a konferencia honlapjáról (jelentkezés menüpont) is elérhető web-oldalon történik. Regisztráció és a felhasználói lap aktiválása után ne felejtsen el ténylegesen jelentkezni a konferenciára, és megadni az adatait! Ezt a http://expbio.bio.u-szeged.hu/conference/ címre belépve teheti meg. A legfeljebb 1 A/4 oldal terjedelmű összefoglalók feltöltése szintén ezen az oldalon lehetséges. A jelentkezés és összefoglaló beküldési határideje 2011. március 1.

Részvételli díj

A részvételi díj 5000 Ft, amelyben az ebéd, a szünetekben kávé és pogácsa, valamint MÖTE tagoknak a 2011. évi tagdíj van benne. (Az Egyesületbe belépni a helyszínen lehet! A feltételeket a http://www.ecology.hu/alapszab.html címen, az Egyesület alapszabályában olvashatja. Belépési nyilatkozatot a helyszínen adunk, vagy letölthető a MÖTE honlapjáról.) A regisztrációs díjat április 7-én délelőtt, a konferencia helyszínén lehet fizetni, számlát is ekkor tudunk adni. A résztvevőknek a szállás megszervezéséről igény esetén egyénileg kell gondoskodniuk.

Program és Összefoglaló kötet

A végleges programot a beérkezett absztraktok figyelembe vételével később ismertetjük.

Az elektronikus összefoglaló kötet csak a regisztrációs díjat befizető résztvevők absztraktjait tartalmazza majd. Végleges formája a konferenciát követően lesz letölthető a szimpózium honlapjáról.

Praktikus tudnivalók

A szimpózium regisztrált résztvevői szokás szerint előadást vagy poszter mutathatnak be, erre vonatkozó igény a konferencia-jelentkezéskor megadható. A szervezőbizottság a beérkezett anyagok figyelembe vételével a szerzők által választott formát felülbírálhatja. A rendes elõadások idõtartama 15 perc, melyet 5 perc vita követ.

A poszter-állványok az épület aulájában lesznek elhelyezve. A lábon álló állványok parafa borítású felülete 100 cm széles és 140 cm magas. A poszterek rögzítése tűkkel lehetséges, melyeket a helyszínen biztosítunk.

Kurzus

A szimpóziumot követően, 2011. április 8-án előreláthatóan kétféle kurzust szervezünk, amelyeket a jelentkezők számától függően indítunk. Az egyik filogenetikai témájú lesz, melynek előadója Pénzes Zsolt. A másik tudományos kommunikáció Lövei Gábor előadásában. Tartalmi részletek hamarosan a honlapon kurzus menüpontján lesznek elérhetők. A kurzusok részvételi díja 5000 Ft, amely tartalmazza az ebédet, a szünetekben a frissítőt és a nyomtatott segédanyagot.

 

További tájékoztatás

A szimpóziummal kapcsolatban Márton Judit (martonjudit1982[kukac]gmail.com) ad további felvilágosítást.